Áraink zuhanórepülésben

Korábban már írtunk az építőiparban tapasztalt nagymértékű áremelkedésről, mellyel párhuzamosan a faanyagok drágulása is növekedésnek indult.

Augusztusban az amerikai piacon már tapasztalható volt a faanyagok árának mérsékelt csökkenése és természetesen ennek a globális folyamatnak Európa és ezzel Magyarország is része. Azonban a hazai piacon türelemre van szükség egy ilyen folyamat elindulásakor, ugyanis az itthoni faanyagár csökkenése hetekbe, hónapokba is telhet.

Mi az Ács-fánál a növekedés időszakában is igyekeztünk a lehető legkedvezőbb árakat tartani, ezért rengeteget dolgozunk a megfelelő ár-érték arány képzésén. Áraink a nemzetközi folyamatokra reagálva úgy változnak, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak a velünk történő együttműködés után.

A fűrészáru árát most ismét csökkentettük 195 000 Ft (bruttó)/m3 árra, ezzel biztosítva az egyik legkedvezőbb árat a megyében.

A faipar népszerű termékei közül most az OSB ára ereszkedése is elindult. A OSB formatartó és állandó műszaki tulajdonságokkal rendelkező anyag, melynek köszönhetően könnyen megmunkálható és dekoratív. A rétegelt lemezzel szemben további előnye, hogy alacsonyabb értékű alapanyagból lehet előállítani, emiatt költséghatékony megoldásnak bizonyul.

 

Kérjük bővebb információért forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Sipos Zoltán

tetőszerkezetek tervezése, ajánlat kérés

Telefon: +36 70 336 4141

E-mail:

 

Hajas Tamásné Anikó

kereskedelem és árajánlat kérés

Telefon: +36 62 422 221

E-mail:

 

Németh Norbert

beszerzés, logisztika, kereskedelem

Telefon: +36 70 945 7955

E-mail:

 

Tetőszerkezet gyártásra árajánlat kérés, információ adás, egyeztetés, előzetes felmérés

E-mail: