A hagyományos tetőszerkezetek titka

A hagyományos tetőszerkezet Európa legelterjedtebb típusa. Régi és jól ismert, hiszen ezzel a módszerrel készültek a ma már műemléknek számító templomok, múzeumok, illetve régebbi közintézmények is.

A technológia titka, hogy hagyományos fakötéssel, illetve csapozással, illesztéssel, beeresztéssel, lapolással készülnek.

Mi az Ács-Fánál modern technológiai háttérrel, a hagyományos szerkezetek összes előnyét megtartva, azokat tovább fejlesztve, nagypontosságú, minden szempontból kiváló minőségű faszerkezeteket gyártunk. Szívügyünk az ügyfélelégedettség, ezért a gyártmánytervek elkészítését egy speciális faszerkezet-tervező, 3D látványtervezést biztosító programmal végezzük, (a megrendelő által biztosított tervrajz alapján). Ez a megrendelő részére is könnyen átláthatóvá teszi a szerkezeti felépítést, fakapcsolatokat, csomópontokat, lehetőséget ad az esetleges módosításokra.

Korábban többször beszéltünk arról, hogy az amerikai piac faanyagárai mérsékelt csökkenésnek indultak. Árainkat minden esetben a piaci változásához igazítjuk, a lehető legmegfelelőbb ár-érték arányt megtartva, így most a fenyő fűrészáruból készült KVH (hossztoldott gerenda) december óta, stabilan 190 000 Ft/m3 értékben elérhető!

A szerkezetépítéshez első osztályú fenyőfa fűrészárunkat Ukrajnából, Szlovákiából és Romániából importáljuk. Az anyag jól megmunkálható, kiválóan alkalmas tetőszerkezetek gyártására, így például deszka, palló, gerenda, szarufa, fogópár, vagy szelemen előállítására.

 

Kérjük bővebb információért forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

 

Sipos Zoltán

tetőszerkezetek tervezése, ajánlat kérés

Telefon: +36 70 336 4141

E-mail: 

 

Hajas Tamásné Anikó

kereskedelem és árajánlat kérés

Telefon: +36 62 422 221

E-mail: 

 

Németh Norbert

beszerzés, logisztika, kereskedelem

Telefon: +36 70 945 7955

E-mail: 

 

Tetőszerkezet gyártásra árajánlat kérés, információ adás, egyeztetés, előzetes felmérés

E-mail: