A hosszoldott ragasztott gerenda haszna és kedvező ára

 A KVH vagyis hosszoldott ragasztott gerenda egy olyan faanyag, amely ma már széles körben használatos az építési és szerkezeti munkákban. Kedvelt és fontos mérföldköve a faiparnak, mert modern, több méretben elérhető és kímélő eljárással készül, emellett esztétikus építési megoldásokat nyújt.  A hagyományos építőfák és gerendák helyettesítésére fejlesztették ki, ezért sokkal szélesebb körben felhasználható alapanyag.

 

Kiváló tulajdonságok, elérhető ár

 

A KVH alacsony, kb. 12-18% nedvességtartalommal bír, így beépítése után minimális az esély a repedésre, deformálódásra, valamint ellenáll a korhadásnak, rothadásnak és kártevőknek, így hosszú élettartamúak.

Vonzó megjelenése miatt is kedvelt választás. Az ilyen faanyagokkal készült épületek gyakran rendkívül természetközelinek hatnak, és hozzájárulnak az épített környezet szépségéhez.

 

Ragasztásos hosszoldással sokkal hosszabb elemek hozhatók létre, mint a hagyományos darabokból álló gerendák esetében. Felülete négy oldalon gyalult, ezért nem igényel további megmunkálást, amivel idő és energia spórolható meg, valamint anyagveszteség sincs.

 

A minőségi méretre vágott KVH jelenlegi kedvező ára nálunk mindössze bruttó 199.500 Ft/m³

 

Sokféle építőipari megoldás során jól használható, beleértve az építőipari keretrendszereket, tetőgerendákat, padló- és födémszerkezeteket. Az szakértő cégek, vállalkozók is szívesen dolgoznak vele, mert egy építési projektben hosszútávon megbízható marad tartósságának és megmunkálhatóságának köszönhetően.

 

A telephelyünkön kapható KVH-val kapcsolatban forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

 

Sipos Zoltán

tetőszerkezetek tervezése, ajánlat kérés

Telefon: +36 70 336 4141

E-mail: 

 

Hajas Tamásné Anikó

Fa- és építőanyag beszerzési vezető, szakmai irányító

Telefon: +36 62 422 221

E-mail: 

 

Tetőszerkezet gyártásra árajánlat kérés, információ adás, egyeztetés, előzetes felmérés

E-mail: 

Hagyományos tetőszerkezetek
Képek száma: 50 db