A KVH előnyei a hagyományos faanyagokkal szemben

 A KVH egy hossztoldott gerenda állandó paraméterekkel, ami a szerkezetkivitelezések esetében ízléses, esztétikus megoldásokat nyújt, kifejlesztése pedig rendkívül fontos mérföldköve a faiparnak. Modern és több méretben elérhető építőanyaggá vált az évek során, mellyel az építőipar bármely szegmense örömmel dolgozik, a hagyományos faanyagokkal szemben pedig számos előnyét ismerjük el.

 

Környezetbarát megoldás: KVH-t olyan fafajtákból gyártják, melyek fenntartható módon termelhetők.

Terhelhetőség: A KVH keményebb, mint a hagyományos faanyagok, ezáltal jobban terhelhető, ellenállóbb a terheléssel és a deformációval szemben.

Nagyobb méretek: A KVH-t nagyobb méretekben lehet gyártani, mint a hagyományos faanyagokat. Ennek köszönhetően kisebb mennyiségű anyag felhasználásával is nagyobb és erősebb szerkezeteket lehet építeni.

Hosszabb élettartam: A KVH-t speciális ragasztási technológiával állítják elő, ami hosszabb élettartamot eredményez. Az anyag ellenállóbb az időjárás hatásainak, és kevésbé hajlamos a rothadásra vagy a korhadásra, mint a hagyományos faanyagok.

 

Az Ács-fánál a KVH köbméter ára kedvezőbb, mert egy gerenda 13 méter hosszát csak abban az esetben kell kifizetni, ha 1,5 méternél kisebb darab esik le a vágáskor. Áráért cserébe pedig egy gazdaságosabb és jobb minőségő száraz faanyagot kap, mint a fűrészáru esetében. Cégünknél a darabolást számítógép segítségével optimalizálják, így a lehető legkevesebb hulladék keletkezik.

 

Forduljon további információkért bizalommal munkatársainkhoz!

 

Sipos Zoltán

tetőszerkezetek tervezése, ajánlat kérés

Telefon: +36 70 336 4141

E-mail: 

 

Hajas Tamásné Anikó

kereskedelem és árajánlat kérés

Telefon: +36 62 422 221

E-mail: 

 

Németh Norbert

beszerzés, logisztika, kereskedelem

Telefon: +36 70 945 7955

E-mail: 

 

Tetőszerkezet gyártásra árajánlat kérés, információ adás, egyeztetés, előzetes felmérés

E-mail: 

Hagyományos tetőszerkezetek
Képek száma: 50 db