Bővítse hasznosan ingatlanát és növelje meg annak értékét!

Közeleg az ősz, az esős, havas hónapok, ami miatt érdemes elgondolkodnunk arról, hogyan védjük meg értékeinket, vagy a birtokunkban lévő járműveket. 

Sokan ebben az időszakban vágnak bele egy terasz, vagy egy kocsibeálló építésébe, ami nem csak a hideg évszakokban, de nyáron is hasznos lehet.

Hiszen egy megfelelően felépített kocsibeálló megvédi járművét az időjárás viszontagságaitól, mint például a napsugárzástól, esőtől, hótól, jégtől vagy széltől. Ez jelentősen meghosszabbíthatja járműve élettartamát és hosszú távon elősegíti, hogy megőrizze esztétikai állapotát. Nyáron a kocsibeálló árnyékot nyújt, ami csökkenti az autó belsejének felmelegedését, és így kényelmesebbé teszi a vezetést. Nem kell időt szánni a jármű lehűtésére indulás előtt.

A kocsibeálló teret ad a járművédő felszerelések és egyéb értékek tárolására, ami hasznos, amikor azon gondolkodunk, hogy hol szeretnénk egy régi bútort, sporteszközt, vagy egy nagy doboz játékot őrizni még éveken át – hiszen ezek egy háztartás kincsei is lehetnek.

  

A házunkhoz épített teraszokkal gyakorlatilag kibővített élőterületet adunk magunknak. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy az otthonát kibővítse olyan hasznos területtel, ami az Ön igényéhez igazodva, funkciójában is számos lehetőséget enged meg. Egy hely, ahol élvezheti a friss levegőt, kinti étkezéseket tarthat, vagy akár pihenőhelyet hozhat létre. Ideális helyszín lehet barátokkal és családdal való találkozókhoz, grillezéshez, kerti partikhoz vagy más társasági eseményekhez. Az esti világítással és díszítéssel pedig a terasz kellemes hangulatot teremthet a szabadban töltött estékhez. 

A kellemes időtöltés és a hasznos bővítés mellett egy jól kialakított és megfelelően karbantartott terasz hozzáadhat az ingatlan értékéhez és vonzóbbá teheti azt a potenciális vásárlók vagy bérlők számára.

 

Mind a kocsibeálló, mind a terasz építésekor fontos figyelembe venni a helyi építési szabályokat és előírásokat, valamint olyan kivitelezési módszereket választani, amelyek megfelelnek az adott környezeti kihívásoknak. Az időjárás elleni védelem szempontjából a kocsibeállók és teraszok rendszerint kemény, időjárásálló anyagokból, például betonból, acélból vagy faanyagból készülnek, és a megfelelő vízelvezetést és szigetelést is biztosítani kell az optimális védelem érdekében.

 

Forduljon további információkért bizalommal munkatársainkhoz!

 

Sipos Zoltán

tetőszerkezetek tervezése, ajánlat kérés

Telefon: +36 70 336 4141

E-mail: 

 

Hajas Tamásné Anikó

Fa- és építőanyag beszerzési vezető, szakmai irányító

Telefon: +36 62 422 221

E-mail: 

 

Tetőszerkezet gyártásra árajánlat kérés, információ adás, egyeztetés, előzetes felmérés

E-mail: