Gyorsaság a toppon – avagy szeglemezes tetőszerkezet a gyors építkezéshez!

Gyorsaság a toppon – avagy szeglemezes tetőszerkezet a gyors építkezéshez!

A hagyományos tetőszerkezetekkel ellentétben a szeglemezes tető árban jóval kedvezőbb és ácsszakember munkáját sem igényli feltétlenül, akit egyébként is nagy kihívás manapság rövid időn belül találni.

Érdemes tehát ebben a gyors és egyszerű megoldásban gondolkodni, ha tetőfedő megoldást keresünk.

De mit kell tudni a szeglemezes tetőszerkezetről? Mitől ilyen egyszerű, de nagyszerű ez verzió?

Lényegében egy szinte készre gyártott tetőszerkezetről van szó, a szeglemez, amiről a nevét kapta pedig egy olyan acéldarab, amelynek tüskéi vannak, ezek segítenek az elemek egymáshoz rögzítésében. Ennek a tetőszerkezetek előállítása egy precíz folyamat, melynek során nem kerül felesleges faanyag és szeglemez felhasználásra. A szeglemezes tetők olyan professzionális körülmények között készülnek, ahol a pontos munkavégzés mellett az anyag kihasználhatósága előkelő helyen szerepel a szempontok között, ami alapján az elemek legyártásra kerülnek.

A szeglemezes technológiát magánszemélyek és vállalati megrendelők egyaránt használják, hiszen időt és pénz minden területen szeretnek spórolni.

Az Ács-fa Kft. egyaránt foglalkozik szeglemezes tetőszerkezetekkel, hagyományos tetőszerkezetekkel, speciális faházrendszerrel is. Helyszínenként eltérő lehet, hogy a tetőfedésre váró épülettel kapcsolatban melyik a legjobb választás, tartószerkezeti, kivitelezhetőségi és persze gazdaságossági szempontok alapján. Cégünknél szakembereink, tervező partnereink készséggel adnak felvilágosítást bármilyen építmény megálmodásával, felépítésével kapcsolatban és megrendelőinkkel együttműködve választjuk ki a legideálisabb megoldást.

Fejlett eszköztárunknak köszönhetően, a korábban sokkal időigényesebb munkafolyamatok jelentősen lerövidültek, leegyszerűsödtek, így minden esetben kedvezőbb árakat tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

Mi találunk megoldást egyedi igényei megvalósítására!

Szeglemezes tetőszerkezet
Képek száma: 85 db