Speciális technológia

Az Ács-Fa Kft. speciális technológiát használ az általa elkészített tetőszerkezetek kivitelezése során, mely több szempontból is jelentősen kedvezőbb eredményeket biztosít a hagyományos eljárásnál.

A tetőszerkezetekről, födémekről, padozatokról, faházakról, a gyártmányterv elkészítését egy speciális fa szerkezet tervező, 3D látványtervezést biztosító programmal végezzük, (a megrendelő által biztosított tervrajz alapján) mely a megrendelő részére is könnyen átláthatóvá teszi a szerkezeti felépítést, fa kapcsolatokat, csomópontokat, lehetőséget ad az esetleges módosítások gyors és minden szempontból hatékony kivitelezésére.

A számítógépes 3D tervezőprogram összeköttetésben áll a HUNDEGGER K2i típusú CNC vezérlésű faipari célgéppel, amely a számítógépes program által előre kiszámított méretek szerint a faanyagot megmunkálja.

Jelenleg, 750 m²-es csarnokunkban a Hundegger Maschinenbau GmbH által gyártott, speciális számítógép vezérelt faipari gépünkkel minden eddiginél nagyobb számban, kitűnő minőségben, jelentősen rövidebb határidővel és kedvező piaci árakon tudjuk teljesíteni tisztelt Ügyfeleink megrendeléseit.